OČEKUJE SE POZIV CHRISTIANA SCHMIDTA: Aleksandar Vuković otkrio šta će reći visokom predstavniku…

Nakon njegovog zahtjeva stigla je podrška sa svih strana, a posljednja je ona Udruge koja okuplja 450.000 građana Bosne i Hercegovine.

  • Mini market

  • 05. Avg. 2022  

  • 0

Predsjednik GO SDP-a BiH Banjaluka Aleksandar Vuković svojim je zahtjevom visokom predstavniku Christianu Schmidtu podigao javnost na noge. Vuković je zatražio nametanje Lex-specijalis, Zakona svih zakona, kojim bi bilo zabranjeno negiranje države Bosne i Hercegovine.

Nakon njegovog zahtjeva stigla je podrška sa svih strana, a posljednja je ona Udruge koja okuplja 450.000 građana Bosne i Hercegovine.

-Velika je podrška građana Bosne i Hercegovine za donošenje zakonske regulative koja će sankcionisati i neutralisati rušenje ustavno-pravnog poretka, dalju disoluciju i negiranje države Bosne i Hercegovine!

Očekujem poziv Visokog predstavnika za BiH Christiana Schmidta na sastanak, te da direktno dobije informacije za ovu inicijativu!

Vrijeme je da mi, nova generacija, uzmemo našu Bosnu u svoje ruke!

Vrijeme je da i međunarodni diplomatski kor vidi da ima sagovornika sa patriotskim integritetom i edifikacijom, a ne sa ucjenjenim i kompromitovanim, tender -političkim elitama!

I izborna kampanja prije zvanične kampanje pokazuje da Bosna i Hercegovina nema državnika, nego samo sirovu političku masu uzurpatora budžetskih i svih ostalih funkcija, resursa države- generalno!

Prema tome, imamo kao država totalno nepovjerenje međunarodnog faktora, unutrašnji partokratijski karcinom i agresore iz susjednih zemalja!

Idemo dalje, borba se nastavlja! Bilo je i gorih vremena, poručio je Vuković.

„Slobodna Bosna“ ranije je izvijestila o Vukovićevim planovima.

Više pročitajte OVDJE.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...