"NEGDJE NA PUČINI": Pjevačica na pragu šezdesete bez trunke šminke pozirala na brodu (FOTO)

Pratitelje nije previše zanimalo gdje se bivša pjevačica "Novih fosila" odmara već su je zasuli komplimentima na račun izgleda.

  • Estrada

  • 05. Avg. 2022  

  • 1

Pjevačica i voditeljica Sanja Doležal odlučila je sa svojim pratiteljima podijeliti sliku s odmora na moru. Sanja nije otkrila gdje uživa, već je uz sliku na kojoj pozira u svjetloplavom kaftanu s morskim motivima na brodu kratko napisala: "Negdje na pučini".

Pratitelje nije previše zanimalo gdje se bivša pjevačica "Novih fosila" odmara već su je zasuli komplimentima na račun izgleda.

"Djevojčica ko kad je započinjala karijeru"; "Lijepa naša Sanjice";  "Wow"; "Budi uspomene"," Koliko ste mi divni! Svojim ste sjajem zasjenili i Sunce, i more! Grlim Vas, Vilo moja! Uživajte!"; "Vi ste, Sanja, oduvijek baš slatki i simpatični"; "Predivna" , zaredali su se pozitivni komentari 59-godišnjoj pjevačici. 

Sanja je svojevremeno pričala unatoč činjenici da je na pragu šezdesete uspjela zadržati mladolik izgled.

"Nisam bila na estetskim operacijama, ali prije nekoliko godina išla sam na tretman krvnom plazmom. To mi se činilo vrlo dobro jer ne zateže lice i ne pegla izdajničke bore, ali zaista osvježava lice. Inače nisam protivnik estetskih operacija ako se s njima ne pretjera, jednostavno mislim da zasad nemam potrebu za tim. Iako bih imala dosta toga popraviti na cijelom tijelu", kazala je Doležal za magazin Story.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...