JEZIVE PRIJETNJE DOBIO I POLITIČKI ANALITIČAR IZ CRNE GORE: Danas su mu prijetili oružjem, Filipović je ovaj slučaj prijavio policiji (VIDEO)

Filipović je ovaj slučaj kao i prethodne prijavio policiji. Međutim, policija u prethodnim slučajevima nije reagovala.

  • Regija

  • 06. Avg. 2022  06. Avg. 2022

  • 0

Analitičaru i kolumnisti CdM-a Ljubomiru Filipoviću danima putem društvenih mreža stižu prijetnje. Danas mu je na društvenoj mreži Instagram prijećeno i oružjem. Filipović je ovaj slučaj kao i prethodne prijavio policiji. Međutim, policija u prethodnim slučajevima nije reagovala.

Ranije danas je podnio prijavu zbog konstantnih prijetnji, a večeras je dopunio video snimkom koji je, kako je kaže, dobio dok je bio sa djetetom u prodavnici u Budvi oko 18 časova.

“Snimak je star dva dana i objavljen je na društvenoj mreži instagram, na profilu Obrad Mićunović @obradmicunovic5”, navodi Filipović u prijavi koju je dostavio Ministarstvu unutrašnjih poslova, Upravi policije i osnovnim tužilaštvima u Podgorici i Kotoru, navodi CdM. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...