INCIDENT NAKON UTAKMICE: Evropski prvak u potpunosti izgubio živce, poludio je na provokacije...

Prisutni u njegovoj blizini pokušali su ga zaustaviti, ali Berardi im se izmaknuo u odlučnoj namjeri da se osveti navijaču i to vlastite momčadi koji ga je vrijeđao.

  • Šareni svijet

  • 09. Avg. 2022  

  • 0

Talijanski nogometni reprezentativac, osvajač naslova europskog prvaka 2020., potpuno je izgubio živce. 

Domenico Berardij, igrač Sassuola koji je iznenađujuće poražen u 1. kolu Talijanskog kupa od Modene s 3:2, burno je reagirao nakon utakmice. Naime,  Berardi se nakon utakmice našao na meti navijačkih provokacija i nije uspio ostati hladne glave i izgubio je živce.

Ispočetka je trpio i šutio, ali onda mu je prekipjelo i krenuo je u obračun. Prisutni u njegovoj blizini pokušali su ga zaustaviti, ali Berardi im se izmaknuo u odlučnoj namjeri da se osveti navijaču i to vlastite momčadi koji ga je vrijeđao.

Tražio je fizički obračun, ali isti je, srećom, na kraju spriječen nakon intervencije članova stručnog stožera Modene, a reagirati je morala i policija.

Berardi je svojevremeno bio član Juventusa, a u dresu talijanske reprezentacije skupio je 24 nastupa i postigao pritom 6 golova.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...