EMOTIVAN OPROŠTAJ TAJČI OD POZNATE GLUMICE: "Zauvijek ću joj biti zahvalna" (FOTO)

Tatjana Cameron Tajči posebnu objavu na svom Instagram profilu uputila je za Oliviju Newton-John s kojom je poslovno sarađivala.

  • Estrada

  • 09. Avg. 2022  

  • 0

Pjevačica Tatjana Cameron, javnosti poznatija kao Tajči na svojim društvenim mrežama odlučila se oprostiti s glumicom i pjevačicom Olivijom Newton-John.

Olivija je Tajči idol i inspiracija od djetinjstva, a zajedno su prošle godine radile na jednom projektu u fondaciji za borbu protiv raka. 

Tatjana je podijelila Olivijinu fotografiju na kojoj pozira nasmiješena te u opisu ispod napisala:

"Zauvijek ću biti zahvalna na njezinoj muzici, inspiraciji i njezinom divnom duhu. Također, zahvalna sam na njezinom radu u fondaciji za borbu protiv raka. Njezino nasljeđe će živjeti i dalje kroz ljubav i optimizam".

Zatim je na Instagram storiju podjelila post i dodala: "Počivaj u miru anđele".

Olivia je preminula u 74. godini na svom ranču u Južnoj Kaliforniji, okružena obitelji i prijateljima, a tužnu je vijest potvrdio njezin suprug John Easterling.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...