"OSJEĆAM SE VOLJENO": Tajči u krugu porodice i prijatelja proslavila 53. rođendan (FOTO)

Pjevačica i životna trenerica Tatjana Tajči Cameron s obožavateljima je podijelila omiljene trenutke s proslave 53. rođendana.

  • Estrada

  • 03. Jul. 2023  03. Jul. 2023

  • 0

Jedna od većih regionalnih pop zvijezda ranih 1990-ih proslavila je 53. rođendan u saveznoj američkoj državi Tennessee gdje živi s porodicom.

Tatjana Tajči Cameron na Instagramu je otkrila da je dan provela okružena voljenim ljudima i da se osjeća kao najsretnija osoba na svijetu.

Prijatelji su joj priredili rođendansko slavlje u restoranu, a njezini sinovi darovali su joj posebnu bombonijeru. Da sreći nema kraja potvrđuje i sretni novčić koji je pronašla na putu do zabave. Prva rođendanska čestitka stigla je od njezine majke Štefice koja živi u Zagrebu, a sestra Sanja priredila joj je vrlo emotivno iznenađenje.

"Stvarno sam sretna! Hvala svima na divnoj rođendanskoj proslavi koju su mi moji dečki upriličili u restoranu u centru Franklina i na predivnim čokoladama što su mi ih darovali moji sinovi. Dobila sam stotine i stotine rođendanskih čestitki, moja sestra Sanja snimila je video specijalno za mene, a mama Štefica nazvala me u šest sati ujutro kako bi mi prva čestitala. Osjećam se voljeno, svima veliko hvala", napisala je na Instagramu Tajči.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...