NA RAZOČARANJE FANOVA: Rage Against The Machine otkazao europsku turneju (FOTO)

Zagrebački koncert Rage Against The Machinea trebao je biti jedini njihov nastup u regiji i u krugu od najmanje 400 kilometara.

  • Show

  • 11. Avg. 2022  11. Avg. 2022

  • 0

Grupa Rage Against The Machine otkazala je sve europske i britanske datume turneje Public Service Announcement, pa time i zagrebački koncert planiran za 17. septembar.

"Prema ljekarskim uputama, pjevač i frontmen benda Zack de la Rocha je obaviješten da se britanski i europski dio turneje Rage Against The Machine, u avgustu i septembru 2022., ne mogu nastaviti. S velikim razočaranjem objavljujemo otkazivanje koncerata. Rage Against The Machine će završiti svoje nastupe u Madison Square Gardenu 11., 12. i 14. avgusta, a zatim se Zack mora vratiti kući na odmor i rehabilitaciju", napisali su u objavi na Instagramu.

"Letovi, putovanja i rigorozan raspored u Velikoj Britaniji i Evropi jednostavno su prevelik rizik za potpuni oporavak. Žao nam je svih naših obožavatelja koji su godinama čekali da nas vide i nadamo se da ćemo se uskoro vidjeti. Obratite se prodajnom mjestu za povrat novca za sve naše koncerte. Brad, Tim, Tom & Zack", dodali su.

Zagrebački koncert Rage Against The Machinea trebao je biti jedini njihov nastup u regiji i u krugu od najmanje 400 kilometara, uz najpovoljniju cijenu ulaznica u odnosu na sve druge europske svirke. Najava njihovog prvog koncerta u Hrvatskoj izazvala je ogroman interes, a potražnja za ulaznicama nadišla je sva očekivanja te je u samo dvije sedmice od početka prodaje otišlo više od 11.000 ulaznica, navodi Index.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...