BIVŠI VIJEĆNICI SOCIJALDEMOKRATA BiH: Mirel Mišković i Damir Muratović pridružili se Demokratskoj fronti

Gradski vijećnici u GV, Tuzla Mirel Mišković i Damir Muratović, bivši vijećnici SD BiH pridružili se Demokratskoj fronti.

  • Mini market

  • 11. Avg. 2022  

  • 0

"Porodici Gradske organizacije Demokratske fronte Tuzla danas su se pridružili Gradski vijećnici Mirel Mišković i Damir Muratović, bivši vijećnici SD BiH! Pored individualnog izbornog rezultata te povjerenja koji su im građani Tuzle s pravom ukazali na lokalnim izborima, vijećnici Mišković i Muratović su prepoznati kao i jedni od najaktivnijih vijećnika Gradskog vijeća Tuzla.

Također, pobjedničkom timu su se pridružili i naši drugovi doc. dr. Edin Užičanin, te ratni komandant jedinice ”Živiničkih osa” Mensur Kamberović!

Idemo dalje, jedan tim-jedna borba, pridružite nam se! Za građansku državu!", saopćili su iz GO DF Tuzla.
 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...