ALEKSANDAR VUKOVIĆ OŠTRO IZ BANJE LUKE: „Dodikove namjere za razbijanje Bosne su očigledne, a vaše su iste, pa i još gore…“

"Zato nikoga od tih bužetskih "branilaca" već tri decenije nema na prostoru skoro pola Bosne i Hercegovine", poručio je Vuković.

  • Mini market

  • 15. Avg. 2022  

  • 3

Aleksandar Vuković, predsjednik banjalučke Gradske organizacije SDP-a BiH, komentirao je poruke koje stižu iz Sarajeva.

-Kada slušam sarajevske političke sećijaše koji sa platom od nekoliko hijada maraka, a sa crvenog tepiha, onako balističko - raketaški, skoro pa interkontinentalno, sa 200 kilometara udaljenosti, kako prijete Miloradu Dodiku - tragedija ili komedija, pitanje je sad!?

Kada bi se jednom sreli oči u oči u Banja Luci sa Dodikom ili njegovom policijom, bilo bi bježite noge u..... vas zadnjica!

Zato nikoga od tih bužetskih "branilaca" već tri decenije nema na prostoru skoro pola Bosne i Hercegovine!

I niste više kapacitet ni za relaciju od Baščaršije do Marindvora, nego od kuće do kancelarijsko - bankomatske sećije!

Pored takvih "prijatelja" ovakav je Dodik kao smrtni neprijatelj još poželjan!

Dodikove namjere za razbijanje Bosne su očigledne, a vaše su iste, pa i još gore, interesno-latentne, poručio je Vuković.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...