IZNENADA, U 41. GODINI: Preminuo pjevač i glumac koji se proslavio u popularnom showu...

Uzrok njegove iznenadne smrti za sada nije poznat, otkrit će se nakon istrage i obdukcije.

  • Hronika

  • 17. Avg. 2022  

  • 0

Preminuo je je pjevač i glumac Darius Campbell Danesh, koji se proslavio sudjelovanjem u talent-showu Popstars i Pop Idol. Imao je 41 godinu.

Porodica je potvrdila da je Darius pronađen mrtav u svom stanu u SAD-u, a uzrok smrti još nije poznat.

"S velikom tugom objavljujemo da je Darius Campbell Danesh preminuo. Darius je pronađen bez svijesti u krevetu u svojoj sobi 11. augusta, a poslijepodne ga je lokalni medicinski tim proglasio mrtvim.

Lokalna policijska uprava potvrdila je da nije bilo znakova nasilja ili sumnjivih okolnosti. Uzrok njegove iznenadne smrti za sada nije poznat, otkrit će se nakon istrage i obdukcije. Molimo vas da poštujete naše želje za privatnošću u ovom trenutku dok se mirimo s tragičnim gubitkom našeg sina i brata", objavila je njegova porodica.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...