NA ADRESU MINISTARSTVA VANJSKIH POSLOVA BiH: Stiglo prijeteće pismo ministrici Turković i visokom predstavniku Christianu Schmidtu (FOTO)

Slučaj je prijavljen Direkciji za koordinaciju policijskih tijela Bosne i Hercegovine kako bi preduzeli dalje mjere. 

  • Vijesti

  • 17. Avg. 2022  17. Avg. 2022

  • 3

Na adresu Ministarstva vanjskih poslova Bosne i Hercegovine stiglo je pismo prijetećeg sadržaja upućeno ministrici Biseri Turković i visokom predstavniku Christianu Schmidtu.

Iz Ministarstva vanjskih poslova BiH ne otkrivaju sadržaj pisma, ali potvrđuju da sadrži prijetnje “moćnom Rusijom”, psovke i vrijeđanja, kako na račun ministrice, tako i na račun visokog predstavnika Christiana Schmidta.

Iz ovog ministarstva su dodali da ovo nije prvi put da na njihovu adresu stižu anonimna prijeteća pisma.

Shodno procedurama, sve je prijavljeno Direkciji za koordinaciju policijskih tijela i Obavještajno-sigurnosnoj agenciji BiH, piše N1.

alt

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...