FADIL NOVALIĆ U MOSTARU SE ZAHVALIO LANI PUDAR: "Svi smo ponosni na tebe"

"Do uspjeha je mukotrpan put, naručito ako za to ne postoje uslovi", kaže Fadil Novalić

  • Sport

  • 20. Avg. 2022  21. Avg. 2022

  • 2

U Mostaru je na platou ispod Starog mosta organizovan svečan doček Lani Pudar, zlatnoj bh. plivačici koja se u rodnu BiH vratila sa dvije medalje osvojene na Evropskom prvenstvu u Rimu.

Dočekao je veliki broj sugrađana koji su ponosno skandirali njeno ime i upotpunili šampionsku atmosferu u gradu na Neretvi.

Među brojnim zvanicama je bio i premijer bh. entiteta Federacija BiH Fadil Novalić koji joj je uručio poklon i zahvalio joj se na promociji.

"Hvala ti Lana! Svi smo ponosni na tebe! Do uspjeha je mukotrpan put, naručito ako za to ne postoje uslovi. Zato je Vlada Federacije BiH osigurala 8 miliona KM za izgradnju bazena u Mostaru. Želim ti puno sreće u budućim poduhvatima", rekao je premijer Novalić.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...