VLADIMIR ĐUKANOVIĆ POZIVAO JE NA "DENACIFIKACIJU BALKANA", A SADA OPET HUŠKA NA SUKOBE: "Čeka nas Anina ratna Vlada"

"Buduća vlada po svemu što nam izgleda kao iskušenje biće ratna vlada", kaže Đukanović

  • Regija

  • 27. Avg. 2022  

  • 1

"Ana Brnabić građanima može da obeća ono što je obećao Churchill Englezima tražeći podršku dok se obraćao parlamentarcima 1940. godine pokušavajući da im objasni da im slijede teški mjeseci sukobljavanja sa Hitlerom - krv, napor, znoj i suze", napisao je na Twitteru član Predsjedništava Srpske napredne stranke (SNS) Vladimir Đukanović.

On je dodao da bi Ana Brnabić u svom ekspozeu baš to trebalo da istakne.

"Buduća vlada po svemu što nam izgleda kao iskušenje biće ratna vlada. Čak i ako do rata u smislu oružanog sukoba ne dođe. Mjere koje će morati da primjenjuje biće ratne mjere, jer tako nešto primenjivaće se i u Evropi", napisao je Đukanović.

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić saopćio je da će mandatar za sastav nove Vlade Srbije biti Ana Brnabić.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...