DOBITNA KOMBINACIJA: Jelena Rozga za koncert u Beču pomno se dotjerala, pun pogodak bila ova haljina (FOTO)

Za svoj koncert u Beču splitska se pjevačica pomno dotjerala, a njezin odabir male crne haljine, koji se i ovoga puta pokazao dobitnim, nikoga nije ostavio ravnodušnim.

  • Žena

  • 30. Avg. 2022  

  • 0

"Romantični Beč... Večer puna ljubavi.. Kakav koncert, kakva energija… hvala vam od srca", napisala je pored objavljene fotografije pjevačica Jelena Rozga, no te riječi pale su skroz u drugi plan upravo zbog splitske pjevačice koja je pozirala na stepenicama bečkog kluba Tresor. Naime, za svoj koncert u Beču Jelena Rozga odlučila je modno igrati na provjerenu i sigurnu kombinaciju, pa je odlučila odjenuti malu crnu haljinu, a odabir se pokazao savršenim.  Jelena je odabrala haljinu američke modne dizajnerice Norme Kamali, tačnije za njezin model Walter haljine u crnoj boji i bez bretela. Haljina u potpunosti prati liniju tijela, ima dekolte u obliku srca i ne trpi nikakve nesavršenosti, navodi Tportal.hr.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...