PONOVO LIBERO, PONOVO LIBERO: Leonardo DiCaprio smršavio i raskinuo s djevojkom

Leonardo DiCaprio i njegova djevojka Camila Morrone, prekinuli su vezu što je potvrđeno za magazin People. Međutim, pažnju na internetu privukao je fenomen da su sve njegove djevojke imale najviše 25 godina.

  • Show

  • 31. Avg. 2022  

  • 0

Leonardo DiCaprio i njegova djevojka Camila Morrone, prekinuli su vezu što je potvrđeno za magazin People. Međutim, pažnju na internetu privukao je fenomen da su sve njegove djevojke imale najviše 25 godina.

DiCaprio (47) i Morrone (25) ozvaničili su vezu na dodjeli Oscara 2020. godine, a zajedno su bili od 2017. godine.

Argentinsko-njemačku manekenku označili su još jednom u nizu mlađih djevojaka glumca uzevši u obzir da je poznato da Leonardo ima tendenciju izlaziti s ženama mnogo mlađim od sebe.

Morrone je svojevremeno za Los Angeles Times govorila upravo o razlici u godinama para i izjavila da joj to nije važno.

"Postoji toliko mnogo veza u Hollywoodu - i u historiji svijeta - u kojima ljudi imaju velike razlike u godinama", rekla je glumica te poručila: "Samo mislim da bi svatko trebao moći izlaziti s kim želi."

Međutim, vijesti o prekidu para izazvale su niz šala posebno jer su mnogi kad je Camila napunila 25 godina najavljivali mogući raskid jer je postala "prestara".

Korisnici Twittera nisu propustili priliku kako bi prokomentirali DiCapriov "fenomen".

  "Nema pouzdanijeg fenomena na ovom planetu od Leonarda DiCaprija koji je prekinuo sa svakom svojom djevojkom do njene 25. godine, statistika oduzima dah", napisao je jedan korisnik.

Drugi korisnik podijelio je grafikon DiCapriovih ljubavnih veza od 1999. (Gisele Bundchen) do sada (Morrone) i pokazuje da je najveća dob u koju te žene dođu prije nego što prekinu - 25 godina.

  "Ovaj Leonardo DiCaprio grafikon na kojem on nastavlja stariti, a njegove djevojke nikad ne prelaze više od 25 godina živi besplatno u mojoj glavi", napisao je korisnik.

Također, mnogi drugi su dovodili u pitanje DiCapriovu "naviku" da izlazi sa ženama upola mlađim od njega.

(Klix.ba)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...