POBJEGAO IZ SRBIJE: Nakon žestokog okršaja sa Željkom Mitrovićem, srbijanski jutjuber utočište pronašao u Bosni i Hercegovini...

Prije ove objave, Baka je na Instagramu propisno izvrijeđao vlasnika TV Pinka,

  • Estrada

  • 06. Sep. 2022  06. Sep. 2022

  • 0

Danima se vodi medijski rat između vlasnika "TV Pinka", Željka Mitrovića i jutjubera Bogdana Ilića, poznatijeg kao Baka Prase.

Željko Mitrović je u brojnim objavama između ostalog najavio snimanje dokumentarca o jutjuberu, a nakon toga emitovana je i skandalozna pjesma na televiziji „Pink“ s tekstom „Izvadite koplje, napad na Prasca, udri ga, udri ga, `ajde sine, udri ga“.

Nakon svega, Baka Prase je obavijestio pratioce na svom Instagram profilu da je napustio Srbiju zbog toga što strahuje za svoj život nakon konflikta sa vlasnikom „Pinka“.

alt

"Bežim iz države pre nego što masnokosi pošalje hitmena", napisao je Baka na svom storiju.

Inače, prije ove objave, Baka je na Instagramu propisno izvrijeđao vlasnika TV Pinka, a prema svemu sudeči utočište je našao u Bosni i Hercegovini, gdje mu živi djevojka.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...