SVE JE BILA LAŽ I PREVARA: Čečenski krvolok Ramzan Kadirov šokirao Moskvu, pa se predomislio…

On je dodao da u ovom ključnom trenutku, kada se zemlja bori sa "globalnim satanizmom" u Donbasu, guverneri i vojska nemaju pravo na odmor.

  • Evropa

  • 06. Sep. 2022  

  • 6

Zloglasni čečenski vođa Ramzan Kadirov predložio je da se "ostavi za budućnost odmor na neodređeno vrijeme".

U novoj objavi na Telegramu, lider Čečenije je kazao da nema pravo da "samo ode" jer su mu stanovnici republike povjerili da vodi region.

- Da opravdam ovo povjerenje je moja sveta dužnost. Mogu da odem samo tako što ću pitati narod i predsjednika Rusije. Zato ćemo razgovor o neograničenom odsustvu ostaviti za budućnost. Sada neću ni da uzimam potreban godišnji odmor - napisao je Kadirov.

On je dodao da u ovom ključnom trenutku, kada se zemlja bori sa "globalnim satanizmom" u Donbasu, guverneri i vojska nemaju pravo na odmor.

„Slobodna Bosna“ jučer je izvijestila o najavi zloglasnog čečenskog lidera da napusti položaj i povuče se iz politike.

Više pročitajte OVDJE.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...