DEMANT AZRE ĐOZO: U Press službi Kantona Sarajevo zaposlena je od 1997. godine

Našoj redakciji javila se Azra Đozo dostavljajući Uvjerenje na osnovu kojeg se navodi kako je ona u radnom odnosu na neodređeno vrijeme u Kantonu Sarajevo od 22. jula 1997. godine. 

  • Vijesti

  • 06. Sep. 2022  

  • 0

"Slobodna Bosna" objavila je danas tekst u kojem se navode kandidati stranke "Narod i pravda" koji su zaposleni u institucijama Kantona Sarajevo, na osnovu Registra zaposlenih u javnom sektoru.

Tako je u našem tekstu navedeno kako je Azra Škamo Đozo, inače kolegica iz Press službe Kantona Sarajevo, od 8. jula 2019. zaposlena u Službi za protokol i press Kantona Sarajevo sa osnovnom plaćom od 1.353 KM.

Našoj redakciji javila se Azra Đozo dostavljajući Uvjerenje na osnovu kojeg se navodi kako je ona u radnom odnosu na neodređeno vrijeme u Kantonu Sarajevo od 22. jula 1997. godine. 

"U prilogu ovog mail-a šaljem Vam Uvjerenje Službe zajedničke poslove Kantona Sarajevo, koja demantira Vaš izvor informacija (Registar) i Vašu tvrdnju da me je zaposlio moj suprug svojim tzv. političkim uticanjem na mjesto na kojem radim već 25 dugih godina.

Moram Vas upoznati da je u toku procedura izmjene netačnog podataka u spomenutom Registru Ureda za borbu protiv korupcije i upravljanja kvalitetom KS, od kojeg također očekujem hitnu reakciju", navela je Đozo.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...