IVANA MARIĆ, BEZ DLAKE NA JEZIKU: „Da Kolinda nije slijepo podržavala Čovića i umjesto toga ga tjerala…“

Ne stišavaju se reakcije na izjave bivše hrvatske predsjednice Kolinde Grabar Kitarović.

  • Mini market

  • 07. Sep. 2022  

  • 3

Kako je „Slobodna Bosna“ ranije izvijestila, Kolinda Grabar Kitarović razočarana je zbog činjenice da Bosna i Hercegovina još uvijek nije dobila status kandidata EU, te kritizirala politiku lidera SNSD-a Milorada Dodika i ruskog predsjednika Vladimira Putina.

Komentar o svemu dala je i politička analitičarka Ivana Marić.

„Grabar-Kitarović nezadovoljna što EU nije otvorila pregovore s BiH. Pa da nije slijepo podržavala Čovića i umjesto toga ga tjerala da usvoji neophodne zakone, možda bismo i otvorili pregovore. A šta ćemo s onih 10.000 terorista iz BiH, koje je spominjala?“, porulila je Marić.

Šta je sve bivša hrvatska predsjednica kazala o Bosni i Hercegovini pročitajte OVDJE.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...