PUTNI NALOG IZ VRNJAČKE BANJE NASMIJAO TWITERAŠE: Službeni put na – sahranu kraljice

Ako je vjerovati Twitteru, direktor iz tamošnjeg sportskog centra zatražio je nalog za službeno putovanje za London kako bi prisustvoao sahrani kraljice.

  • Šareni svijet

  • 10. Sep. 2022  

  • 0

Poslije vijesti da je jedan restoran iz Čanja u novinama izdao čitulju kraljici Elizabeti, iz Vrnjačke Banje stiže nam nešto novo, piše Nova.rs.

Ako je vjerovati Twitteru, direktor iz tamošnjeg sportskog centra zatražio je nalog za službeno putovanje za London kako bi prisustvoao sahrani kraljice.

I mada nije najjasnije šta bi neko iz sportskog centra iz unutrašnjosti Srbije službeno tražio na takvom događaju, još nešto je privuklo veliku pažnju.

Kako stoji u nalogu, datumi za plaćeno odsustvo su od 9. do 20. septembra.

Otuda pitanje srpskih tviteraša – ide li gospodin tamo pješice kad mu treba toliko vremena.

Neki pak pretpostavljaju mogući razlog.

Pojedini šaljivo konstatuju i opravdanje tako dugog putovanja…

Ima i onih koji sve preračunavaju u novac.

U svemu se, međutim, pojedini pitaju da nije sve samo šala…

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...