POVRATAK "ČETVORKE": Renault najavio šest novih modela, među njima i legendarni...

Najavljeni su i modeli Mobilize s malim Duo modelom namijenjenim carsharing usluzi, te Hyvia, koja je najavila jedan novitet pogonjen vodikom. 

  • Auto

  • 12. Sep. 2022  

  • 0

Renault će na skorašnjem salonu automobila u Parizu predstaviti šest noviteta kojima najavljuje skoru budućnost.

Prvi na popisu je Alpine. Zadnjom najavom marka je najavila električni crossover. Mnogi se nadaju kako je Pariz mjesto gdje će se po prvi puta vidjeti izgled novog električnog modela čija bi proizvodnja trebala krenuti 2025. godine. 

alt

Renault 4 se definitivno vraća, i to kao električni model. Međutim sve ostale informacije još uvijek se vješto skrivaju u kompaniji. Sve glasnije se priča i o novom Renaultu 5. Stižu i E-Tech električna izdanja Kangooa, Meganea i Australa. 

alt

Najavljeni su i modeli Mobilize s malim Duo modelom namijenjenim carsharing usluzi, te Hyvia, koja je najavila jedan novitet pogonjen vodikom. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...