PREDSJEDNIK GRADSKOG ODBORA SDP-A BANJA LUKA ALEKSANDAR VUKOVIĆ: "Da šatorski pjevači mogu uzeti državu, i sama pomisao na to je uvreda za inteligenciju"

"Pokret za Državu je svakim danom sve jači", kaže Vuković.

  • Politika

  • 12. Sep. 2022  12. Sep. 2022

  • 2

Kada se govori o BiH kao državi, odnosno o “hijerarhiji” između BiH i RS-a, i vlast i opozicija u RS-u imaju iste stavove.

Na ovu činjenicu već dugo vremena ukazuje i predsjednik Gradskog odbora SDP-a Banja Luka Aleksandar Vuković, a to je učinio i u svojoj posljednjoj poruci.

Prenosimo je u cijelosti:

“Već očigledno!

Mi smo politička, i u svakom drugom smislu, BH gospoda kojima je samo preostalo da se smijemo primitivizmu i zaostalosti i pozicije i tzv. opozicije!

I usput slušamo bajke o nekom odcjepljenju!

Komično je i njihovo vjerovanje u reinkarnaciju, samo da nam još kažu koliko im to novih života treba da budu “samostalni”!

Pokret za Državu je svakim danom sve jači!

I samo je važan BH demokratski kapacitet i svijest da sami odlučujemo o svojoj sudbini!

Uvreda za inteligenciju je i sama pomisao da nam ovi šatorski pjevači mogu uzeti državu!

Samo je do nas!, poručio je Vuković.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...