RUKA RUKU MIJE: Viktor Orban danas u Srbiji, odlikovat će ga Aleksandar Vučić, stiže i Milorad Dodik...

Obraćanja Vučića i Orbana predviđena su nakon uručenja ordena, saopštila je služba za saradnju s medijima predsjednika Srbije.

  • Regija

  • 16. Sep. 2022  16. Sep. 2022

  • 2

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić sastaće se danas sa predsjednikom Vlade Mađarske Viktorom Orbanom.

Sastanak će biti održan u zgradi Generalnog sekretarijata predsjednika Republike, a nakon sastanka Vučić će Orbanu uručiti Orden Republike Srbije na velikoj ogrlici za izuzetne zasluge u razvijanju i učvršćivanju miroljubive saradnje i prijateljskih odnosa dvije zemlje.

Obraćanja Vučića i Orbana predviđena su nakon uručenja ordena, saopštila je služba za saradnju s medijima predsjednika Srbije.

Također, član Predsjedništva BiH Milorad Dodik najavio je odlazak u Beograd i sastanak s Vučićem i Orbanom.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...