GLASINE SE BRZO ŠIRE: Nova popularna opcija stiže na sve buduće iPhone…

Pritom će navodno zadržati zaslon ProMotion s frekvencijom osvježavanja od 120 Hz samo na izdanjima Pro jer opskrbni lanci ne mogu podržati uvođenje te značajke na jeftinijim modelima.

  • HiTec

  • 19. Sep. 2022  19. Sep. 2022

  • 0

Analitičar zaslona Ross Young tvitao je kako očekuje da će Dynamic Island postati standardnom značajkom na svim pametnim telefonima koje će Apple predstaviti 2023. godine

Cjelokupna linija iPhonea 15 navodno će dobiti Dynamic Island, funkciju koju sad ima samo iPhone 14 Pro.

Riječ je o značajki koja je zamijenila zubić u vrhu zaslona, a koja uz pomoć softvera mijenja oblik kako bi prikazala obavijesti i ostale informacije o aplikacijama.

Analitičar zaslona Ross Young tvitao je kako očekuje da će Dynamic Island postati standardnom funkcijom na svim pametnim telefonima koje će Apple predstaviti 2023. godine.

Pritom će navodno zadržati zaslon ProMotion s frekvencijom osvježavanja od 120 Hz samo na izdanjima Pro jer opskrbni lanci ne mogu podržati uvođenje te značajke na jeftinijim modelima. Na tim bi se modelima ona mogla naći tokom 2024. godine.

Širenje Dynamic Islanda na cjelokupnu liniju iPhonea ima smisla jer bi Apple time potaknuo razvojne programere na izradu značajki koje se na nju oslanjaju.

Nakon što postane dostupno izdanje operativnog sistema iOS 16.1 Dynamic Island će također biti kompatibilan s API-jem Live Activities, piše Engadget.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...