LEGENDARNI LUIS FIGO STIGAO U DALMACIJU PA OTKRIO: "On je jedan od najboljih igrača na svijetu..."

"Da, on je kao Porto. Što stariji to bolji", kazao je Figo koji na Hvaru sudjeluje na Izvršnom odboru UEFA-e.

  • Sport

  • 20. Sep. 2022  

  • 0

"Mislim da je Hrvatska potencijalni kandidat da osvoji Svjetsko prvenstvo. Imali ste važnu šansu na prošlom prvenstvu, mislim da ako radite i nastavite tako i pokušate biti što bolji i bolji kao ostale reprezentacije, imate odlične igrače. Tako da, želim vam svu sreću na sljedećem prvenstvu", kazao je za Dnevnik Nove TV legedarni igrač Real Madrida Luis Figo.

Na pitanje misli li da je Luka Modrić najbolji vezni igrač današnjice, Figo odgovara:

"Da, naravno. Mislim da je od jedan od najboljih igrača svijeta, jedan od najboljih momaka na svijetu, također. Dobar prijatelj. Mislim da zaslužuje sve najbolje. Trebate biti ponosni na njega.

Ne znam kako mu uspijeva biti na toj razini u kontinuitetu, sve ove godine. Želim mu da i dalje uživa u nogometu i da na ovoj razini traje što duže"

Ljudi kažu da je poput dobrog vina?

"Da, on je kao Porto. Što stariji to bolji", kazao je Figo koji na Hvaru sudjeluje na Izvršnom odboru UEFA-e.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...