MODNO NEPOGREŠIVA: Kraljica Letizia u haljini koja prati liniju tijela (FOTO)

Ženstvena haljina midi dužine dio je kolekcije američkog dizajnera Narcisa Rodrigueza za španski brend Zara.

  • Žena

  • 21. Sep. 2022  

  • 0

Španska kraljica Letizia otputovala je u New York povodom Opće skupštine Ujedinjenih naroda, a u utorak je učestvovala na događaju koji su organizirali UNICEF i Svjetska zdravstvena organizacija.

Za ovu priliku odjenula je elegantnu narandžastu haljinu koju je uparila s crnim sakoom i salonkama iste boje. U ruci je nosila crnu torbicu, a izdanje je upotpunila elegantnim komadima nakita.

Kraljica Letizia u haljini iz Zare - 5(Foto: Profimedia)

Inače, ženstvena haljina midi dužine dio je kolekcije američkog dizajnera Narcisa Rodrigueza za španski brend Zara.

Haljinu bez rukava, napravljenu od mješavine vune, zanimljivom čine nabori na tkanini i izrez oko vrata. Dolazi u veličinama od XS do XXL i prodaje se po cijeni od 239 dolara, navodi Zadovoljna.hr. 

Kraljica Letizia u haljini iz Zare - 2(Foto: Profimedia)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...