ONA JE BOMBA: Zvijezda Baywatcha danas ima 54 godine, a izgleda bolje nego ikad…

Donna je nekoliko puta pozirala za magazin Playboy.

  • Show

  • 22. Sep. 2022  

  • 1

Američka glumica i zvijezda serije Baywatch Donna D'Errico izaziva divljenje fanova svojim mladolikim izgledom i u šestom desetljeću života.

54-godišnja Donna tokom snimanja serije koja ju je proslavila bila je u sjeni slavne Pamele Anderson, o kojoj se u ono vrijeme najviše pričalo.

Donna je nekoliko puta pozirala za magazin Playboy, skinula se do kraja kako bi prikupila novac za spašavanje žrtava trgovanja ljudima, školovanje ranjivih ljudi i pomaganje preživjelima da se vrate samostalnom životu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...