SLAVNA GLUMICA NE LIČI NA SEBE: Bila je seks simobol 90-ih a danas se skriva od kamera…

O svojoj borbi s ovisnošću uvijek je otvoreno govorila, a u razgovoru za časopis Glamour 2003. godine priznala je da je svjesno nastojanje da se kloni droga dio njezina života i uvijek će biti.

  • Estrada

  • 17. Sep. 2023  

  • 0

Bivša zvijezda omiljene serije "Spasilačke službe" Yasmine Bleeth snimljena je u rijetkom izlasku u Los Angeles dok je obavljala neke poslove u društvu prijateljice.

55-godišnja glumica se u javnosti jako rijetko pojavljuje otkako se prije 20 godina prestala baviti glumom, a tokom 90-ih bila je na vrhuncu slave kada je glumila u "Spasilačkoj službi" uz Pamelu Anderson, Davida Hasselhoffa i Carmen Elektru te je proglašena seks-simbolom.

Od njezinog tadašnjeg izgleda danas nije ostalo gotovo ništa, neki je zbog pomalo zapuštenog izgleda i ne prepoznaju na prvi pogled, a on je posljedica i burnog načina života kakav je vodila.

YASMINE U DANIMA SLAVE

Yasmine je glumila spasiteljicu Caroline Holden u 72 epizode hit-serije, a zbog nje je dobila pravu vojsku obožavatelja. Međutim, privatni život nije joj bio nimalo lak, a 2000. godine završila je na odvikavanju zbog ovisnosti o kokainu.

Godinu dana nakon toga bila je uhapšena kada je uhvaćena kako vozi sredinom autoceste u Michiganu, dok su joj u automobilu pronađene šprice kokaina. Kada je policija pretražila i njezinu hotelsku sobu u blizini, pronašli su još pribora za drogiranje i veće količine droge.

O svojoj borbi s ovisnošću uvijek je otvoreno govorila, a u razgovoru za časopis Glamour 2003. godine priznala je da je svjesno nastojanje da se kloni droga dio njezina života i uvijek će biti.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...