NIKO NE VJERUJE DA JE ODAVNO ZAGAZILA U ŠESTU DECENIJU ŽIVOTA: Zvijezda ''Baywatcha'' izgleda nestvarno,

Od serije se nije puno promijenila, osim jednog detalja koji joj sada zamjeraju brojni fanovi.

  • Estrada

  • 10. Okt. 2022  

  • 0

Donna D'Errico zvijezda je popularne serije ''Spasilačka služba'', a oduvijek su mnogi patili za njom i njenim bujnim atributima.

Donna danas ima 54 godine, a gotovo nitko ne bi to sa sigurnošću mogao potvrditi s obzirom na njen mladoliki izgled i isklesano tijelo.

Od serije se nije puno promijenila, osim jednog detalja koji joj sada zamjeraju brojni fanovi.

Naime, Donna je u seriji i kroz većinu života bila fatalna plavuša poput Pamele Anderson, ipak, odlučila je da će plavu kosu zamijeniti smeđom te je postala brineta.

To se nije svidjelo njenim fanovima pa se našla na meti osuda.

Donna je u jednom intervjuu otkrila kako joj uspijeva tako dobro izgledati te je izjavila da to može zahvaliti biljnoj prehrani koje se pridržava i da je veganstvo za nju bilo pravo otkriće.

"Doživjela sam brojne benefite, poput čišće kože, bolje probave, boljeg sna, ali to nije razlog zašto to radim. Radim to zbog životinja. Volim imati zalihe povrća, voća, orašastih plodova i avokada", otkrila je u jednom od intervjua.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...