VUČIĆ NAJAVIO CRNE DANE: "Čeka nas veliki svjetski sukob, borićemo se da Srbija preživi!"

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se građanima iz New Yorka i najavio teška vremena koja predstoje  

  • Regija

  • 22. Sep. 2022  

  • 3

Vučić je istakao da se neće u Srbiju vratiti sa ohrabrenjem, već sa duhom čovjeka koji je spreman da se bori za svoju zemlju. 

"Da zaštitimo svoje interese, da dovedemo nove investitore. Mi smo svoj posao pošteno i odgovorno obavili. Ja mislim da ovde niko nije imao tako dug sastanak sa gospodinom Sullivanom. Je li to lako, ili jednostavno? Pa nije, ali nema kuknjave. I da li sam srećan i vidim nešto lepo na vidiku? Ne. I stalno me pitaju ima li nešto lepo. Pa nema, u svetu se ništa lepo ne dešava. U Srbiji ima lepih vesti, raste minimalac, povećanja plata i penzija. Ali u svetu će biti samo sve teže. A govorili su da sam “Drama Queen”, ludak. A na kraju se sve ispostavilo kao istinito, da je “Drama Queen” bio u pravu", dodao je on. 

Vučić je podsjetio da se on rukovodi logikom gvozdenih determinizama, i da ima ozbiljan tim. 

"Da ja pričam narodu da će teći med i mleko i da će sve biti super. Pa hoće, ali to nema veze sa situacijom u svetu. Geopolitička situacija ide u kanal, i prisustvovaćemo velikom svetskom sukobu. A mi ćemo gledati da Srbija preživi", zaključio je on. 

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...