“RAZMIŠLJANJE O PREKRETNICI”: Gwyneth Paltrow uoči svog 50. rođendana iskreno progovorila o starenju, borama…(FOTO)

Gwyneth Paltrow približava se 'okruglom' datumu te će 27. septembra proslaviti 50. rođendan no slavnu glumicu to nimalo ne zabrinjava.

  • Žena

  • 24. Sep. 2022  24. Sep. 2022

  • 0

Glumica, koja će ovu prekretnicu proslaviti 27. rujna, pokazala je svoju 'opuštenu kožu' i 'bore' dok je u četvrtak ponosno pozirala u kupaćem kostimu na crno-bijeloj fotografiji na Instagramu.

'Razmišljanje o prekretnici', napisala je poznata glumica u opisu fotografije.

Zvijezda "Zaljubljenog Shakespearea" otkrila je i da osjeća da je prošlo vrijeme, ali da je njezino tijelo sad 'manje bezvremeno'.

Objasnila je: 'Moje tijelo je mapa dokaza svih dana koji su prošli … Zbirka tragova i nepravilnosti koje zaokupljaju poglavlja. Ožiljci od opeklina u pećnici, davno posječen prst na prozoru, rođenje djeteta. Srebrna kosa i fine bore'.

Gwyneth koja ima dvoje djece, kćer Apple (18) i sina Mosesa (16) iz braka s frontmenom benda Coldplay  Chrisom Martinom , istaknula je da radi na borbi protiv 'nepromišljenih misli koje pokušavaju izbaciti iz kolosijeka' njezino prihvaćanje svog tijela.

"Prihvaćam tragove i opuštenu kožu, bore. Prihvaćam svoje tijelo i otpuštam potrebu da budem savršen, izgledam savršeno, prkosim gravitaciji, logici, prkosim ljudskosti. Prihvaćam svoju ljudskost", poručila je dobitnica Oscara, dodajući da planira 'usporiti'..

Iako se dobitnica Emmyja pojavila u kampanji za injekcije protiv bure 2020., izjavila je kako joj se sviđa kako izgleda uoči svog 50. rođendana.

"Sviđaju mi ​​se moje bore i... sviđa mi se ono što vidim. Naravno da mogu ući u stanje uma u kojem postajem kritičan o ovome i onom, ali stvarno se trudim ne činiti to. Sviđa mi se što mi je sve to ispisano na licu", objasnila je.

U ranijem je intervjuu, kako prenosi Tportal.hr, ispričala i da voli vidjeti žene koje uopće nisu dotakle svoje lice i koje prihvaćaju svaki centimetar svoje starosti.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...