NIKO NE VJERUJE DA JE ZAGAZILA U ŠESTU DECENIJU: Slavna glumica osvanula u vrućem izdanju, fanovi oduševljeni...

Njezin dugogodišnji prijatelj, modni pisac Derek Blasberg podijelio je niz fotografija na svom Instagram profilu u čast proslave glumičinog 50. rođendana.

  • Estrada

  • 29. Sep. 2022  29. Sep. 2022

  • 0

Glumica Gwyneth Paltrow proslavila je svoj jubilarni rođendan, a za tu prigodu pokazala je svoju fantastičnu figuru.

Naime, njezin dugogodišnji prijatelj, modni pisac Derek Blasberg podijelio je niz fotografija na svom Instagram profilu u čast proslave glumičinog 50. rođendana.

Derk je ispod objave napisao: 

"Bože, ovo je 50-ti! Sretan rođendan. Šaljem svu svoju ljubav muzi, mentoru, guruu, Gwyntervencionistu. Cijela moja obitelj te voli (ponekad i više nego mene, zapravo) i želimo ti najbolje desetljeće do sada!".

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...