KRAJ SUĐENJA GODINE: Slavna glumica oslobođena krivice, zatražila je da joj se isplati...

Nakon oslobađajuće presude, glumica je samo zadovoljno klimnula glavom i zahvalila se poroti.

  • Show

  • 31. Mar. 2023  

  • 0

Američka glumica Gwyneth Paltrow oslobođena je optužbe da je kriva za tešku skijašku nesreću na obroncima planine Flagstaff u Utahu u februaru 2016, odlučila je porota u Park Cityju. Tako je završio jedan od najbizarnijih sudskih procesa u Americi koji se ‘preko bare‘ već danima gleda u jednom dahu.

Podjetimo, umirovljeni doktor Terry Sanderson optuživao je američku glumicu Gwyneth Paltrow za bijeg nakon što ga je nasilno udarila dok je bezbrižno skijao. Kaže da je zbog sudara zaradio trajno oštećenje mozga, te da se zbog zdravstvenih problema odvojio od porodice. Prvo je tražio odštetu veću od tri miliona dolara, ali kasnije je smanjio apetit i na sudu je zatražio ‘samo‘ 300.000 dolara. Međutim, ne samo da neće sada dobiti ni centa, nego će morati platiti troškove suđenja i odvjetničke naknade.

Štaviše, sud je naredio da se isplati i sama Gwyneth Paltrow koja je zbog suđenja pretrpila ‘ekonomsku štetu‘. Međutim, glumica se smilovala ljekaru i zatražila je naknadu od samo jednog dolara, što je Sud odobrio.

- Za sebe želim samo jedan dolar, a neka se isplate advokati - rekla je Paltrow.

Nakon oslobađajuće presude, glumica je samo zadovoljno klimnula glavom i zahvalila se poroti.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...