"PRODUŽI DALJE": Zdravko Čolić najavio veliki koncert u Zagrebu, sa sobom dovodi čak... (FOTO)

S obzirom na formu koncerta, Arena Zagreb će specijalno za ovu priliku biti ispunjena isključivo sjedećim mjestima, zbog čega će sam kapacitet dvorane biti ponešto smanjen.

  • Estrada

  • 26. Sep. 2022  

  • 1

Zdravko Čolić 26. decembra održat će koncert u zagrebačkoj Areni.

Ovog puta sa sobom dovodi čak 50 muzičara, instrumentalnih solista novosadskog Big benda i orkestra opere SNP Novi Sad. Bit će to prilika da Zagrepčani, nakon banjalučke premijere koncertnog programa sa simfonijskim orkestrom, uživaju u posebno odabranom repertoaru i aranžmanima koje potpisuje dirigent Fedor Vrtačnik.

Uz neke od najljepših i najvećih ljubavnih pjesama otpjevanih na ovim prostorima, poput "Ti si mi u krvi", "Produži dalje", "Gori vatra", "Ljubav je samo riječ", "Noć mi te duguje", "Svadbarskim sokakom" itd., Zagrepčani i njihovi gosti polako će se pripremiti za ispraćanje ove godine na ovom koncertu.

 alt

Tokom bogate i zavidne karijere, koja traje već pet decenija, Zdravko Čolić nastupio je u svim najvećim koncertnim i sportskim dvoranama, kao i na stadionima na Balkanu, ali se tek nedavno odlučio okušati u koncertnom programu koji se oslanja na simfonijski orkestar.

S obzirom na formu koncerta, Arena Zagreb će specijalno za ovu priliku biti ispunjena isključivo sjedećim mjestima, zbog čega će sam kapacitet dvorane biti ponešto smanjen, navodi Index.hr.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...