ŠEMSUDIN MEHMEDOVIĆ UVJEREN U TRIJUMF BAKIRA IZETBEGOVIĆA: "Našeg lidera nema ko pobijediti, biće u Predsjedništvu BiH" (VIDEO)

Spomenuo je i debatu kandidata za Predsjedništvo Bakira Izetbegovića, Mirsada Hadžikadića i Denisa Bećirovića koja je nedavno održana na Federalnoj televiziji.

  • Politika

  • 26. Sep. 2022  26. Sep. 2022

  • 5

Kandidat SDA za Zastupnički dom Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine Šemsudin Mehmedović govorio je na predizbornom skupu u Novom Šeheru, Žepče. 

- Predsjednik mjesnog odbora je u najavi rekao da nema nas ko pobijediti, do ne daj Bože mi sami sebe. Neizlazak na izbore znači podrška retrogradnim snagama koje nam ruše domovinu - rekao je Mehmedović.

Kaže da ima mnoštvo razloga zašto glasati za SDA.

- Kad god je bila ugrožena naša sloboda, naša sigurnost, SDA je bila tu kao temeljna snaga da zaštiti građane Bosne i Hercegovine. Čini mi se da je došlo vrijeme da je narod shvatio da je SDA jedina snaga koja se može oduprijeti na nasrtaje na slobodu i sigurnost življenja građana BiH - kazao je.

Spomenuo je i debatu kandidata za Predsjedništvo Bakira Izetbegovića, Mirsada Hadžikadića i Denisa Bećirovića koja je nedavno održana na Federalnoj televiziji.

- Našeg lidera nema ko pobijediti jer su pokazali elementarno neznanje diplomatije, nadležnosti Predsjedništva i demokratije. Zbog toga sam siguran da ćemo u Predsjedništvu imati Bakira Izetbegovića - kaže Mehmedović.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...