NAVIJAČI "CRVENE ZVEZDE" OGORČENI: "Igrač 'Partizana' sad i nikada više"

Navijači Crvene zvezde ne gledaju blagonaklono na dolazak poslednjeg pojačanja.

  • Šareni svijet

  • 29. Sep. 2022  29. Sep. 2022

  • 0

Navijačka grupa „Delije sever“ oglasila se saopštenjem zbog dolaska Miroslava Raduljice.

Naime, problem je nastao što je Raduljica igrao za KK Partizan. Evo i saopštenja navijača.

„Ugovor s našim košarkaškim klubom potpisao je Miroslav Raduljica. On je, između ostalog, i bivši košarkaš Partizana. Kao što je poznato, u fudbalu smo pre sad već dosta godina uveli pravilo da igrači koji su igrali za seniorski tim Partizana nisu dobrodošli u naš klub. Za ostale sportove, pa i košarku, neretsko smo imali više razumevanja jer su takve situacije bile učestale i fond sportista je daleko manji.

Obavili smo razgovor sa upravom kluba i dogovorili da nećemo praviti problem pri dolasku Raduljice, ali smo tražili da pravilo iz fudbala postane pravilo i za košarku. Napravljen je dogovor i ubuduće igrači koji su igrali za seniorski tim Partizana neće biti dovođeni u naš klub (ovo se odnosi na domaće igrače koji mogu da razumeju naše rivalstvo. A za potencijalne strance ćemo ići od slučaja do slučaja).

U narednom periodu nećemo opširnije na ovu i druge ideološke teme, čime ćemo probati da približimo naše stavove ljudima koji nisu u dovoljnoj meri upoznati sa istima“, navodi se u saopštenju navijača.

Zaboravljeno je da je Raduljica ponikao u FMP, a u Partizanu je proveo sam jednu sezonu.

(Nova.rs) 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...