VOJIN MIJATOVIĆ ČESTITAO BEĆIROVIĆU I KOMŠIĆU: "Sada znamo da je građanska BiH moguća i u entitetu RS"

Mijatović kaže da je "2:0 za državu Bosnu i Hercegovinu"

  • Politika

  • 02. Okt. 2022  

  • 2

Vojin Mijatović, potpredsjednik SDP-a i kandidat za člana Predsjedništva BiH iz entiteta RS, nakon nezvaničnih rezultata po kojima su u novi saziv Predsjedništva BiH ušli Denis Bećirović i Željko Komšić, oglasio se na svom Facebook profilu.

Njegovu objavu prenosimo u cjelosti:

Čestitam

Denisu Bećiroviću i Željku Komšiću građanska država BiH 2:0!

SDP BiH se poslije 12 godina vraća u Narodnu Skupštinu RS!

Hvala svima u Pokretu za državu sigurno imam za sada 3 direktna mandata u NSRS i tri kompenzaciona, dijaspora odlučuje o sedmom.

Moj rezultat ćemo znati ujutru, ali ono što sada znamo građanska BiH je moguća i u entitetu Republika Srpska!

SDP BiH je apsolutni pobjednik ovih izbora!

Hvala Nerminu Nikšiću koji je vjerovao u mene i u nas, SDP BiH više nikad neće biti van Narodne Skupštine Republike Srpske.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...