"ČESTITAM BiH NA ISKORAKU": Josip Juratović, zastupnik u njemačkom Bundestagu pozdravio pobjedu Denisa Bećirovića

"Nisam pogriješio u svojoj nedvojbenoj podršci kandidatu Ujedinjene opozicije u BiH i siguran sam da će gospodin Bećirović pokazati razliku od drugih na temelju vrijednosti, mira i kooperativnosti u interesu razvoja BiH, razvoja boljih odnosa u državi i regionu”, naveo je Juratović.

  • Mini market

  • 03. Okt. 2022  03. Okt. 2022

  • 1

SPD-ov zastupnik u Bundestagu Josip Juratović čestitao je Denisu Bećiroviću na pobjedi za člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine.

“Pobjeda Denisa Bećirovića u utrci za člana Predsjedništva BiH iz reda bošnjačkog naroda pokazatelj je pobjede socijaldemokratske svijesti, retorike i kulture. Čestitam BiH na iskoraku. Izražavam poštovanje narodu i građanima na konačnom socijaldemokratskom izboru u Predsjedništvu BiH, što će nadam se doprinijeti miru i stabilnosti u zemlji i regionu Zapadnog Balkana. Nisam pogriješio u svojoj nedvojbenoj podršci kandidatu Ujedinjene opozicije u BiH i siguran sam da će gospodin Bećirović pokazati razliku od drugih na temelju vrijednosti, mira i kooperativnosti u interesu razvoja BiH, razvoja boljih odnosa u državi i regionu”, naveo je Juratović, navodi N1.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...