ZMAJ BEZ DILEME: "U utakmici Rusija - BiH ne želim sudjelovati"

Ako je ikada i bilo dileme.

  • Sport

  • 03. Okt. 2022  03. Okt. 2022

  • 1

Dennis Hadžikadunić, trenutno član Rostova na posudbi u Malmou, jasno je dao do znanja da neće igrati utakmicu Rusije i BiH.

Iako ima ugovor sa ruskim klubom, igrač je izjavio za expressen.se da prijateljski meč sa Rusima ne želi i neće igrati.

“To je utakmica u kojoj ne želim sudjelovati. Situacija nije dobra zbog rata i takvih stvari. Da je rat u Švedskoj, ne bih želio biti ni ovdje, to je prirodna stvar. Ne želim se vraćati tamo. Nismo još dobili nikakve informacije o odigravanju utakmice. To je između dva Saveza, igrači ne znaju ništa, možda zvuči čudno, ali tako je”, rekao je stopper reprezentacije Bosne i Hercegovine, te dodao:

“Razgovaraću sa čelnicima Saveza ili sa selektorom, ali kakogod, ja ne želim igrati utakmicu protiv Rusije, vidjećemo kakva će njihova reakcija biti nakon toga, no sigurno ja ne idem tamo”.

Naš defanzivac je rekao kako se u Rusiju ne vraća ni kako bi igrao sa klubom sa kojim trenutno ima ugovor.

“Kako sada stvari stoje, definitivno se ne želim tamo vraćati. To mi moj instinkt govori. Ne želim se vratiti u Rusiju zbog rata. Nemam nikakav kontakt sa bivšim saigračima i ne interesuje me da vam pravo kažem. Fokusiran sam samo na Malmo i reprezentaciju BiH”, zaključio je Dennis Hadžikadunić.

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...