HOROR U SUSJEDSTVU: Muškarac ranio 56-godišnjaka i zapalio automobil, policija na nogama...

Uviđaj i kriminalističko istraživanje su u toku, dodaju iz zagrebačke PU.

  • Hronika

  • 05. Okt. 2022  

  • 0

Zagrebačka policija izvijestila je da je danas rano ujutro u Sesvetama muškarac zapalio osobni automobil i ispalio više hitaca prema 56-godišnjaku, kojem je liječnička pomoć pružena u Kliničkoj bolnici Dubrava, a policija intenzivno traga za napadačem.

- U Sesvetama u Novoselskoj ulici, oko 3,20 sati, prema do sada prikupljenim informacijama, muškarac je zapalio osobni automobil i ispalio više hitaca prema 56-godišnjaku, kojemu je liječnička pomoć pružena u Kliničkoj bolnici Dubrava, kratko je jutros saopćila Policijska uprava zagrebačka.

Za osobom, poznatoj policiji, a koja se dovodi u vezi s događajem intenzivno se traga.

Uviđaj i kriminalističko istraživanje su u toku, dodaju iz zagrebačke PU.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...