HRVATSKI POLITIČAR SNIMIO VIDEO ZA ALEKSANDRA VUČIĆA: "Imao si uniformu te vojske pa mi je čudno što mi želiš dug život"

“Aleksandre Vučiću, evo jedan topli pozdrav iz Šibenika. Zaželio si mi 100 godina života, međutim tu ima jedna mala nelogičnost. Ovdje odmah kraj mene ima jedna buža, ili kako bi u prijevodu rekli rupa koju je napravila srpsko-četnička armada.

  • Regija

  • 08. Okt. 2022  08. Okt. 2022

  • 1

Nakon što mu je srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić u svom obraćanju naciji poželio da da bude zdrav 100 godina reagirajući na Zekanovićevu izjavu da je on (Vučić) prije nekoliko mjeseci htio orgijati po Jasenovcu, saborski zastupnik HDS-a Hrvoje Zekanović javio se video porukom iz Šibenika ispred katedrale sv. Jakova, prenosi Dnevno.hr.

“Aleksandre Vučiću, evo jedan topli pozdrav iz Šibenika. Zaželio si mi 100 godina života, međutim tu ima jedna mala nelogičnost. Ovdje odmah kraj mene ima jedna buža, ili kako bi u prijevodu rekli rupa koju je napravila-srpsko četnička armada.

Ti si, ako se ne varam, imao uniformu te vojske pa mi je malo čudno što mi istovremeno želiš dug život, a s druge strane ti i tvoji istomišljenici ste radili ovo što sam maloprije pokazao.

U svakom slučaju Aleksandre Vučiću, naftu ćeš u Srbiji dobiti kroz hrvatski dalekovod onda kada Hrvati to budu dozvolili. U međuvremenu možeš lajati na mjesec”, rekao je Zekanović.

Podsjetimo, Vučić se danas u svom podužem govoru dotkanuo i Zekanovića.

Na pitanje da komentira izjave hrvatskog premijera Andreja Plenkovića i zastupnika Hrvoja Zekanovića, rekao je da bi Hrvatska mogla bez nafte, ali ne i bez mržnje prema Vučiću.

“Pokažite mi dan da u hrvatskim medijima nema teksta protiv Srbije. Da neko položi svijet stradalnicima, da je to njima orgijanje. Hvala tebi Hrvoje. Nek si ti zdrav 100 godina Hrvoje. Neka se ne brinu, imati će Srbija nafte. Srbija neće dozvoliti samoizolaciju, mi to sebi ne možemo dopustiti i nismo blizu toga i napraviti ćemo sve da se to ne dogodi”, zaključio je Vučić.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...