MILO ĐUKANOVIĆ O ODLAZEĆEM PREMIJERU: "Abazović u zabludi da smo u vremenu medijskog monopola na koji je navikao"

"Mislim da je jako važno da se aktuelni premijer u tehničkom mandatu probudi i suoči sa ovim realnostima i prestane da očekuje ono što se nikada neće dogoditi", poručio je.

  • Regija

  • 08. Okt. 2022  08. Okt. 2022

  • 0

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović kazao je da je odlazeći premijer Dritan Abazović zarobljenik teških zabluda, od kojih je jedna da smo još u vremenu medijskog monopola na koji je predsjednik Vlade navikao jer, kako poručuje, očigledno ima problem kada se pojave mediji sa kritičkim odnosom prema njegovoj politici.

"Dakle, sa onim medijskim monopolom kojim je kriminalizovana dotadašnja vladajuća struktura i onim medijskim monopolom koji je dozvoljavao tim medijima da postanu kreatori novih političkih subjekata na crnogorskoj političkoj sceni. I tom je vremenu, na sreću Crne Gore, došao kraj. Mislim da je jako važno da se aktuelni premijer u tehničkom mandatu probudi i suoči sa ovim realnostima i prestane da očekuje ono što se nikada neće dogoditi", kazao je Đukanović novinarima u Budvi. 

"Ne zato da bi se spasio, mislim da se on politički nakon onog što je uradio ne može spasiti, nego mislim da je dobro da u međuvremenu ne pravi štetu za Crnu Goru.

Mislim da sve ovo, uključujući i poteze koji su juče iznenadno, senzacionalno i apsolutno neodgovorno povučeni u odnosu na ANB i bezbjednosni sistem Crne Gore, su ipak štete koje dalje doprinose institucionalnom ruiniranju Crne Gore i time ugrožavanju supstance crnogorske države i njene evropske budućnosti", poručuje Đukanović, prenosi Antena M. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...