ISKRENE ČESTITKE: Teniser Rafael Nadal postao otac, on i lijepa Xisca dobili prvo dijete

Dobre vijesti stigle su u dom španskog tenisera.

  • Sport

  • 08. Okt. 2022  08. Okt. 2022

  • 0

Španski teniski as Rafael Nadal postao je otac i sa svojom suprugom Marijom Franciscom Perello dobio je prvo dijete.

Nadal je prethodnih nedjelja i mjeseci morao da brine u nekoliko navrata jer je Perello završavala u bolnici zbog određenih komplikacija.

Na kraju se sve završilo kako je teniser priželjkivao, pa Marca piše da je Perello puštena iz zdravstvene ustanove na Palma de Mallorci nakon što je rodila sina.

Ljekari su u nekim momentima razmatrali da operišu Nadalovu suprugu, ali rizika za njeno zdravlje nije bilo.

Spekulisalo se da će Rafa čak tokom US Opena napustiti turnir da bi bio uz ženu, ali to nije učinio i ostao je da se takmiči dok nije ispao.

Dijete se zove isto kao i otac – Rafael. Inače, drugi teniser svijeta i njegova izabranica zajedno su iz tinejdžerskih dana, a špansku javnost je dugo zanimalo kada će formirati porodicu.

Nadal i Perello su se vjenčali prije tri godine, a u više navrata su rekli da su do sada Nadalove obaveze diktirale ovakav razvoj događaja i u njegovom privatnom životu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...