BBI CENTAR DOBIO NOVO IME: Svi su priželjkivali staro ime "Sarajka", ali...

Od kada je ova informacija puštena u javnost, krenula su i nagađanja koje bi to ime moglo biti.

  • Ekonomija

  • 15. Okt. 2022  15. Okt. 2022

  • 4

BBI centar danas je dobio novo ime... Iako su mnogi priželjkivali povratak starog naziva "Sarajka", to se nije desilo.

Od danas će se BBI zvati Aria, objavljeno je večeras.

Kako su ranije najavili iz kompanije, novo ime otkriveno je u 19:30 sati, na koncertu koji se održava na Trgu, gdje traje cjelovečernja zabava.

Uoči predstavljanja imena okupljene je zabavljao Mirror Crew u izvedbi Duvačkog orkestra iz Zenice, a glavni događaj je, kako je i najavljeno, nastup DJ Indiga & Symphonic Orchestra.

"Novo ime kreirao je tim stručnjaka jedne marketinške agencije koji su u svom radu već mnogo puta osmišljali rebranding kampanje za brojne velike brandove", kazali su iz menadžerskog tima BBI-a.

Inače, od kada je ova informacija puštena u javnost, krenula su i nagađanja koje bi to ime moglo biti, a mnogi su priželjkivali da se vrati stari naziv nekadašnje robne kuće na ovom mjestu - Sarajka.

Brojni građani su ovih dana imali priliku da vide upravo ovo ime uz logo Konzuma na ulazu u BBI, pa je to dodatno p(r)obudilo očekivanja za povratak imena "Sarajka".

Međutim, ništa od toga, "Sarajka" ostaje samo (lijepo) sjećanje...

Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...