"GOSPOĐO, VI JOŠ SAMO ŠTO NISTE PONIJELI STRANAČKU ZASTAVU...": Oštar okršaj pred kamerama između Jasmina Duvnjaka i novinarke RTV Herceg-Bosne... (VIDEO)

Novinarka RTV Herceg-Bosne upala je u riječ Jasminu Duvnjaku, predsjedniku kluba Bošnjaka, na što joj je on oštro odgovorio.

  • Vijesti

  • 20. Okt. 2022  20. Okt. 2022

  • 2

Ustavni sud Federacije broji 9 sudija, od kojih najmanje po dva suca moraju biti iz svakog konistitutivnog naroda, te jedan iz reda ostalih, dok preostala dva suca mogu biti i Bošnjaci, Srbi ili Hrvati.

Na press konferenciji novinarka RTV Herceg-Bosne upala je u riječ Jasminu Duvnjaku (SDA), predsjedniku kluba Bošnjaka, na što joj je on oštro odgovorio.

Pogledajte video.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...