MUKA S RIJEČIMA: Pogledajte kako je premijerku Srbije namučila riječ "kolabiralo" (VIDEO) 

‘‘Ko-la-bo...rilo‘‘, mučila se Ana Brnabić s izgovaranjem riječi 

  • Šareni svijet

  • 26. Okt. 2022  

  • 0

Jedna riječ stvorila je priličan problem srbijanskoj premijerki Ani Brnabić dok je u Narodnoj skupštini govorila o energetici, u kontekstu svjetske energetske krize. 

"Energija sunca i vjetra naziva se intermitentni izvor energije. Razlikuje se, kad ima sunca i kad ima vjetra. Ovo zahtijeva balansiranje. Nemamo toliko energije za balansiranje. Samo bi nam srušio sistem, pokidao mrežu, sve bi kolaboriralo...", zapela je Brnabić pa pokušala iznova. 

"Kolabo....", ni dalje joj nije išlo, pokušala je još nekoliko puta, dok joj neko nije dobacio "kolaps", nakon čega je ipak uspjela izgovoriti traženu riječ - "kolabiralo". 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...