A NAKON MITINGOVANJA IDE OTREŽNJENJE: Milan Radović poručio da je Dodikova vlast jedva čekala da prođu izbori da poskupi struja

Osvrćući se na izlaganje ministarke finansija Zore Vidović, Radović je naveo da inflacija u RS  iznosi 16,1 odsto i ne možete reći da nismo najgori.

  • Mini market

  • 26. Okt. 2022  

  • 0

Poslanik SDS-a Milan Radović tokom skupštinskog zasijedanja upitao je koju prednost građani imaju od toga što Republika Srpska proizvodi struju.

"Trebalo bi da obezbjedimo jeftiniju struju za građane, a sada opet imamo najave o rastu cijene struje. Jedva ste dočekali da izbori prođu", istakao je Radović.

Osudio je i to što se za stručne usluge i neklasifikovane rashode u budžetu godišnje izdvaja čak 66 miliona maraka, pitajući o kakvim je tačno uslugama riječ.

Osvrćući se na izlaganje ministarke finansija Zore Vidović, Radović je naveo da inflacija u RS  iznosi 16,1 odsto i ne možete reći da nismo najgori.

"Ne možete reći da je inflacija kod nas ista kao u Srbiji koja ima 8 miliona stanovnika, a mi, sa druge strane, uvozimo svu robu široke potrošnje. Svi nešto preduzimaju, u Srbiji je jeftinija hrana, a koje to mjere naša Vlada preduzima", naglasio je.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...