MILAN RADOVIĆ NAPUSTIO SRPSKU DEMOKRATSKU STRANKU: Napušta i politiku, a OVOME će se posvetiti u budućnosti...

On je danas i sam potvrdio svoju odluku o istupanju iz ove političke stranke, ističući da napušta aktivno bavljenje politikom.

  • Politika

  • 16. Nov. 2023  

  • 0

Danas je poslanik Srpske demokratske stranke (SDS) u Narodnoj skupštini Republike Srpske Milan Radović napustio SDS. Radović je obnašao funkciju zamjenika predsjednika ove stranke.

On je danas i sam potvrdio svoju odluku o istupanju iz ove političke stranke, ističući da napušta aktivno bavljenje politikom.

"Želim obavijestiti javnost da sam donio odluku o napuštanju SDS-a i povlačenju iz političkog života. Odlučio sam se posvetiti privatnim poslovima i svojoj porodici", izjavio je Radović.

Dodao je da nema namjeru pridružiti se bilo kojoj drugoj političkoj organizaciji.

"Više neću biti politički aktivan, ali ću se fokusirati na svoje privatne obaveze. Također, kao doktor ekonomskih nauka, razmatram mogućnost angažmana na fakultetu", istakao je Radović.

Radović je inače u politiku ušao kao bivši direktor Nove banke i jedan od najimućnijih ljudi u RS-u, a svoje poslove proširio je i po Sarajevu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...