ZLATKO DALIĆ SE NE MIRI S ODLASKOM LUKE MODRIĆA: "Zadnjih nekoliko sezona Luka igra najbolji nogomet karijere. Nadam se da će..."

Kazao je to oko dvoboja Rusije i Hrvatske u Moskvi, susreta koji je završio bez pogodaka, a kojeg je morao propustiti zbog ozljede.

  • Sport

  • 28. Okt. 2022  

  • 0

Da je kapiten Vatrenih Luka Modrić znao koliku će ovih dana pomutnju u javnosti izazvati jedna njegova rečenica snimljena još prošle godine, vjerovatno je tada ne bi niti izgovarao. Rečenica koju je Luka Modrić izgovorio za dokumentarac FIFA-e po imenu "Kapiteni" digla je neviđenu buru...

-Svjestan sam da je kraj moje karijere sve bliže te da će SP u Kataru vjerojatno biti moje zadnje natjecanje za Hrvatsku.

Kazao je to oko dvoboja Rusije i Hrvatske u Moskvi, susreta koji je završio bez pogodaka, a kojeg je morao propustiti zbog ozljede.

-Nikakvu odluku Modrić nije donio, niti se zna kada će se oprostiti od Vatrenih. Ne zna se niti to razmišlja li on uopće u tome. Jest, 37 mu je na leđima, ali igra nogomet karijere, kazao je to selektor hrvatske nogometne vrste Zlatko Dalić gostujući ovoga četvrtka u emisiji RTL Direkt.

-Zadnjih nekoliko sezona Luka igra najbolji nogomet karijere. Nadam se da će to potrajati jer ima fizičke predispozicije, motivaciju, trening, ozbiljnost. Nogometaši danas igraju duže nego što su igrali prije, kazao je Dalić i nastavio:

-Uvjeren sam da će on još uvijek igrati za hrvatsku reprezentaciju i da mu to neće biti zadnje natjecanje. Luka igra vrhunski nogomet i po meni on to može nastaviti iduće dvije, tri godine, tvrdi Dalić.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...