APSOLUTNI REKORDER: Jedan proizvođač automobila daje 10 godina i milion kilometara garancije za svoje vozilo… (VIDEO)

Još niko se nije odvažio biti toliko hrabar kao ova kompanija.

  • Auto

  • 28. Okt. 2022  

  • 0

U skoroj budućnosti kineski Chery će službeno plasirati dva svoja proizvoda u Indoneziji, Tiggo 7 Pro (klasa VW Tiguana) i Tiggo 8 Pro, a oba vozila dobit će prilično dugo razdoblje garancije na motor od 10 godina ili ekvivalent od 1.000.000 kilometara. Dakle, imamo rekordera jer se još niko nije odvažio biti toliko hrabar.

-Jedna od Cheryjevih prednosti je tim za istraživanje i razvoj koji je u stanju razviti vlastitu tehnologiju motora za Cheryjeve proizvode, tako da performanse vozila postaju snažne i imaju visoku izdržljivost. Kao automobilska marka koja nudi vrhunske proizvode, ova garancija za motor od 10 godina ili 1.000.000 km oblik je vrhunske usluge koju želimo pružiti našim potrošačima, rekao je Tao Yong, direktor u PT Chery Sales Indonesia (CSI).

Inače, motor je 1,5-litreni turbobenzinac sa 150 KS, a neovisni izvještaju kažu da je vozilo kvalitetno, ali da je sklono većoj potrošnji goriva (više do 11 litara u gradu). Ova garancija također je (očekivano) Cheryjevo glavno oružje za uvjeravanje potencijalnih kupaca u njihove proizvode. 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...